Moliūgų puodeliai

Paskutinio derliaus nuėmimo dieną tradiciškai kepu moliūgų puodelius. Su vištiena, sūriu, grybais, grietinėle. Išlydžiu vasarą ir pasitinku rudenį. Skaniai! 

2 valgiems žmonėms reikės:
1 futbolinio moliūgo,
300 g vištienos krūtinėlės,
10 pievagrybių,
1 sk. česnako, prieskonių, druskos,
50 ml grietinėlės.

Moliūgą perpjauti pusiau ir šaukštu išimti sėklinę dalį. Apačią peiliu palyginti, kad nesvirduliuotų. Vištieną smulkiai sukapoti, grybus supjaustyti kubeliais, česnaką sutrinti. Įdarą  sudėti sluoksniais, pagardinant prieskoniais ir pabarstant druska. Puodelius kruopščiai apvynioti folija ir kepti 200 C orkaitėje valandą. Baigiant kepti, atidengti foliją ir užpilti grietinėlės. Valgyti užgriebiant įdaro ir moliūgo. Puodas ilgai lieka karštas, tad jei gaminsite kompanijai, prie kalbų ir vyno moliūginis malonumas tęsis kad ir dvi valandas.

One comment on “Moliūgų puodeliai

  1. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

2,439 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE